DIN PASIUNE PENTRU ELEGANȚĂ ȘI FEMINITATE

Magazinul de rochii de mireasă Fashion Princess din Timișoara a fost versiunea noastră a rochiei la care visa orice domnișoară. Ne-am deschis activitatea în anul 2003, în orașul de pe Bega și ne-am continuat dezvoltarea, strângând un portofoliu tot mai vast de creații, de rochii din materiale fine, plăcute, extravagante, cu detalii minuțioase, dar și de cliente fericite.

Știm că ziua în care îți celebrezi noua ta viață, alături de partenerul pe care l-ai ales, este una cu totul specială, la care, poate, ai visat mereu. Știm că totul trebuie să fie perfect și că niciun obiect vestimentar nu va ieși dintr-un atelier croit perfect pentru particularitățile corpului tău. E important să fii, și să te simți, cu adevărat superbă în ziua nunții tale, astfel că oferim servicii de croitorie care vor modifica rochia exact pentru măsurile tale. 

Procesul de organizare a nunții poate fi unul anevoios, însă alegerea rochiei poate fi simplă atunci când ești îndrumată de un specialist. E important să stabilim datele exacte pentru probe, măsurători și ajustări încă de la început, ca rochia ta să fie cea mai ușoară alegere pentru evenimentul tău deosebit. Ia legătura cu noi și hai să facem primul, și poate cel mai important pas: alegerea rochiei în care vei spune DA.