Noutați

FashionPricess > Noutați

Alegerea rochiei de mireasă

by celmaitare |May 17, 2017 |1 Comments | Blogs, Uncategorized

Încă de când suntem mici visăm la ziua când vom purta minunata rochie albă de mireasă.

Din momentul când ai primit inelul, încep căutările rochiei de mireasă perfecte, a rochiei în care vom străluci și de care ne vom aminti cu drag și nostalgie mereu.

Rochia de mireasă perfectă pentru tine va trebui să fie una care să te avantajeze și să fie potrivită siluetei tale.

Există o gamă variată de modele: rochii dintr-o bucată sau compuse din două piese, rochii lungi sau scurte, rochii pe tul, tip sirenă sau tip prințesă, clasice sau moderne.

Odată ce ai ales modelul rochiei, este important materialul din care este croită pentru că acesta dă ținută rochiei și reflectă calitatea acesteia.

La Fashion Princess te așteptăm cu drag să-ți croim rochia de mireasă visată special croită pe silueta ta.

Nunta în tendințele anului 2017: Greenery

by celmaitare |May 17, 2017 |0 Comments | Uncategorized

În sezonul de nunți 2017 se poartă decorul organic iar dacă iubești natura înseamnă că vei adora acest trend. Decorațiunile verzi sunt în mare vogă în anul 2017.

Verdeața oferă un aspect luxuriant fiecărei piese din decor și în plus este la un preț mult mai avantajos decât florile.

În plus culoarea verde va face ca rochia ta să strălucească și să iasă în evidență prin contrast.

Propunerea pentru buchetul miresei este: un buchet din mai multe flori albe și frunze. La fel și restul aranjamentelor florale pot păstra aceeași cromatică și componență.

O altă nuanță în tendințe în 2017 este Pale Dogwood, un roz pastelat care este foarte îndrăgit de mirese, este foarte potrivit pentru rochiile domnișoarelor de onoare, pentru tort sau chiar pentru aranjamente. În plus se asortează de minune cu Greenery.

Accesoriile în ziua nunții

by celmaitare |May 17, 2017 |1 Comments | Uncategorized

Bijuteriile purtate în ziua nunții întregesc ținuta și dau un plus de strălucire și farmec rochiei tale.

În anul 2017 se recomandă cerceii lungi, plini, cu un design elaborat, care încadrează trăsăturile, alături de o coafură lejeră și un colier extrem de fin și delicat sau chiar purtați singuri.

Dacă nu ești adepta unor astfel de cercei, nu-ți fă griji pentru că cerceii mici și delicați vor fi mereu la modă. Cerceii mici arată foarte bine în completare cu un voal dantelat cu detalii florale sau inspirate din natură.

Un alt accesoriu în tendințe anul acesta este lanțul pentru păr decorat cu cristale sau diverse monturi și care completează perfect o împletitură lejeră.

Restul accesoriilor sunt discrete, cele mai importante sunt cele care încadrează fizionomia și atrag atenția atenția asupra chipului fericit al miresei fermecătoare.

Coafura și machiajul de mireasă

by celmaitare |May 17, 2017 |1 Comments | Uncategorized

Să porți machiajul și coafura potrivită la nuntă este la fel de important precum este rochia de mireasă. Acestea trebuie să completeze ținuta și să fie în același stil cu rochia aleasă.

Pentru coafură și machiaj te poți inspira din reviste sau de pe internet.

Pentru că există o mare varietate de coafuri pentru mirese, cel mai bine este să alegi împreună cu hairstylist-ul o coafură cu care să te simți confortabil, care să te avantajeze și să reziste foarte bine pe durata întregului eveniment.

În ce privește machiajul de mireasă, acesta trebuie să scoată în evidență cea mai bună versiune a ta și să fie un machiaj care să te reprezinte. Îți recomandăm să eviți culorile foarte puternice și în schimb să optezi pentru culori calde, pastelate. Dacă apelezi la un make-up artist profesionist, te vei putea relaxa știind că ești pe mâini bune.

Coafurile și machiajele purtate la Oscar sunt potrivite pentru orice mireasă pentru că pun în evidență frumusețea naturală a femeii.